Stichting vrienden van de MFVR

Afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met het opzetten van een stichting met de naam 'Vrienden van de MFVR'. 

De stichting beoogt twee doelen. Het eerste doel is om ouders, professoren, alumni en andere geïnteresseerden in de vereniging de kans te bieden om, buiten het lidmaatschap bij de MFVR, op de hoogte te blijven van de MFVR. De stichting beoogt als tweede doel de MFVR financieel te ondersteunen, door minimaal 50% van de inkomsten uit giften terug te schenken aan de MFVR. Zo kunnen activiteiten die de MFVR organiseert, bekostigd worden en dragen de Vrienden aan de MFVR een warm hart toe.

Het vriend worden van de MFVR brengt een aantal rechten met zich mee voor de vriend. Dit zijn:

 Het maandelijks ontvangen van de MFVR nieuwsbrief;
 Het thuis ontvangen van het faculteitsblad;
 Deelname met 2 aan een jaarlijks te organiseren Vriendendag;
 Voorrang op inschrijving voor de ouderdag;
 Twee keer per jaar een brief met een update vanuit het bestuur de vereniging

Om Vriend van de MFVR te worden zal een bedrag van 15 euro gevraagd worden. De vriendschap duurt 1 jaar en zal in één keer worden betaald. 

Momenteel zijn wij bezig met het opstarten van dit initiatief en hebben wij de zoektocht naar onze eerste Vrienden geopend. Daarvoor zouden wij graag jullie hulp willen vragen. 

Zouden jouw ouders, kennissen of andere bekenden geïnteresseerd zijn om vriend van de MFVR te worden? Laat het ons weten of stuur dit bericht aan hen door. 

Interesse gewekt? Vul het volgende formulier in:

https://docs.google.com/a/mfvr.nl/forms/d/e/1FAIpQLScsY9DrhQgxV07AjTtAV_XYV56A6nKRxVInDvUNxmOS7VG3mg/viewform?usp=sf_link

Vragen? Dan kunt u altijd terecht bij ons terecht en mailen naar vrienden@mfvr.nl.