Nieuws

Inschrijving Student-Docent dagen is geopend!

Op 30 mei van 15.00-21.00 en 31 mei van 9.00-17.00 zijn de Student-Docentdagen. Bij deze dagen gaan we nadenken over de visie Erasmusarts 2030, hoe ziet de arts van de toekomst eruit?

Zoals we allemaal weten gaat de medische wereld enorm snel vooruit; kennis uit het eerste jaar is soms al weer achterhaald en we krijgen lessen over technieken, behandelingen en onderzoeken die al lang niet meer gebruikt worden. Het ziekenhuis wordt anders, we zullen andere patiënten krijgen en wijzelf zullen ook moeten veranderen. Wat moet de arts over 10 jaar nog weten? Wat moeten we nog zelf kunnen? Hoe wordt de kennis straks overgedragen? Dit zijn de vragen die we onzelf moeten stellen als we bij willen blijven in deze wereld.

Op 30 en 31 mei gaan we brainstormen aan de hand van de bovenstaande vragen, er worden workshops gegeven over moderne onderwijsmethoden en er zullen inspirerende sprekers zijn over de mogelijkheden van technologie en innovatie in het geneeskunde onderwijs.

Wij hebben ieders meningen en ervaringen nodig om al deze ideeën en theoriën te kunnen samenbrengen in een nieuwe visie op het onderwijs. Er zal onder het genot van een gratis diner en lunch goed worden gediscussieerd over het nut van hoorcolleges, de valkuilen van kleinschalig onderwijs en de rol van technologie. Dus kom de docenten vergezellen! Zij hebben júist de input van studenten nodig om hun lessen te optimaliseren. Alleen samen kunnen wij zorgen dat onze geneeskundeopleiding bij de besten van Nederland blijft behoren!

Inschrijven kan via:  https://docs.google.com/forms/d/1RQd4RUlWjFKgxRhKoBNMTLttHceF5Lrl1jIMdmEQqRQ/edit?ts=5abcf955 Ja, je hoort het goed... Inschrijvingen, géén kaartverkoop! Want dit alles is gratis.

We hopen jullie graag allemaal te zien tijdens de Student-Docentdagen op 30 en 31 mei in het Novotel.

Liefs,
De Student-Docentcommissie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen