Quaestor

Persoonlijk verslag Quaestor December

Als Quaestor ben ik de laatste tijd druk bezig geweest met mijn gebruikelijke taken zoals betalingen en boekhouden. Daarnaast brengt het werken met de commissies de nodige variatie in het werk wat ik als heel prettig ervaar.

Persoonlijk gaat het erg goed met mij. Ik kan wel merken dat ik erg toe ben aan vakantie. Ik vind wel steeds meer mijn plek binnen het bestuur en voel me steeds meer vertrouwd met financiële zaken van de MFVR en ’t Vat. Waar ik in het begin veel dingen oppakte besef ik me nu dat ik betalingen en boekhouden in mijn agenda moet zetten en als mensen voor vragen komen  hen er op  moet wijzen dat ik nu druk ben. Dit heeft mij nu veel rust gegeven en er voor gezorgd dat ik aan het einde van mijn dag mijn to-do’s ook werkelijk afkrijg. De kasco heeft hier veel aan bijgedragen en zorgde vaak voor mooie inzichten.

De MCW vond dit jaar van 27 november tot 1 december plaats. Ik ben erg trots op wat we hebben kunnen neerzeten. Het was zeker geen gemakkelijk jaar maar ik denk dat als we terugkijken we een geslaagde week hebben neergezet  met een diverse planning aan activiteiten.

Met mijn commissies gaat het erg goed. De Barcommissie is erg gemotiveerd en dit zie je in alles terug. Diensten worden gemakkelijk van elkaar overgenomen en feedback wordt gelijk meegenomen. De eerste borrel was goed bevallen en dit was ook terug te zien in de omzet van de avond. Ik ben erg trots om te zien hoe deze commissie functioneert en kijk uit naar de komende borrels en gezellige dagen. De O’Doktercommissie is druk bezig met het afronden van de eerste editie van dit jaargang. De commissie is zo fanatiek geweest met schrijven dat we nu voor de tweede editie ook al wat stukken hebben. Ik heb er al het vertrouwen in dat we dit jaar mooie O’dokters zullen laten drukken. Met de Galabalcommissie zijn we druk bezig met het vinden van eventuele locaties voor het gala. Na de kerstvakantie zullen wij de eerste locatie bekijken.

De komende tijd ga ik mij druk bezighouden met het spaarplan van ’t Vat. Het blijkt meer tijd te zijn dan we hadden verwacht doordat we afhankelijk waren van meerdere factoren die anders uitpakten dan gehoopt. Ik heb wel het idee dat het einde inzicht is en hoop straks trots naar het uiteindelijke plan te kunnen kijken. Verder zal ik zoals eerder genoemd veel met de Galabalcommissie naar veel locaties gaan om te kijken waar het gala dit jaar zal plaatsvinden.