Heerendispuut De NUL

De NUL is het eerste, enige en tevens mooiste Heerendispuut dat de MFVR rijk is. In een constant veranderend medisch landschap is ons dispuut al jaren een mannelijk tegenwicht aan de vrouwelijke stormvloed en een baken van hoop en vriendschap. Speerpunten van De NUL bevatten kreten zoals: verbondenheid, sneuvelen, lichtingsbroeken, dodgeball, date diners, integriteit, ‘’de plank vermijden’’ en “het leven niet onderschatten”.

Het academische jaar is al in volle gang, menig tentamentranen en iceflessen zijn reeds gepasseerd en dit alles heeft bijgedragen aan een epische start van het jaar. Van gala’s in Maastricht tot lekker in Rotterdam dineren, borrels in Leiden tot illustere activiteiten met tientallen Heeren 

Ons dispuut biedt de mogelijkheden om te netwerken, kennis te delen en vrienden te maken met Heeren uit verschillende niB’vo’s van het artsenvak. Momenteel hebben de eerste Heeren hun artsenbul in ontvangst mogen nemen en zullen velen hen volgen. 

Daarnaast hebben in september de Heeren van Lichting ’18 hun das mogen ontvangen en kijken zij nu al terug en vooruit op de meest schittermagische periode van hun leven.  

Vol trots dragen wij allen onze zwart met grijze das, strik en bretels en zijn wij herkenbaar en bekend voor menig andere. 

De komende maanden kijken we uit naar een periode waarin we meer illustere activiteiten zullen gaan organiseren, voor zowel Heeren als potentiele leden. Eveneens zullen wij ons naamsbekendheid nog verder doen laten rijken dan enkel Rotterdam, Leiden en Maastricht en zullen we integreren met de verschillende medische disputen. 

Gij zult nog zeker van ons horen. 

Met vereende krachten.

“Coniunctis Viribus”

Heerendispuut De NUL

Edo Dongelmans (2015) Praeses
Alain Vogels (2015) Vice-Praeses
Jeroen Revelman (2014) Abactis
Gijs van Rooijen (2015) Quaestor
Koen van Tulder (2015) Assessor