Damesdispuut Infinitas

Damesdispuut infinitas

Infinitas is sinds 17 maart 2014, hét damesdispuut van de MFVR. Op dit moment bestaat ons dispuut uit drie lichtingen met 30 leden uit vier verschillende jaren. In de korte tijd dat het dispuut bestaat zijn er al hechte vriendschappen ontstaan. 

Door middel van verschillende leuke activiteiten leren de leden van Infinitas elkaar steeds beter kennen en doen ze samen onvergetelijke ervaringen op. Zo organiseren wij iedere maand een diner en een borrel. Daarnaast vinden er jaarlijkse activiteiten plaats zoals een Kennismakingsweekend, een MFVR-activiteit, een Broertjes-Zusjesdag, een Date-Diner, een weekendje weg en een SummerBBQ. Verder vinden wij het belangrijk om elkaar met de studie te ondersteunen, bijvoorbeeld door middel van tips, samenvattingen of oude tentamens.

Verder zijn wij op veel MFVR activiteiten aanwezig en zijn we ook vaak in ’t Vat te vinden. Omdat  Damesdispuut Infinitas zich nog in de startblokken bevindt, bestaat er veel mogelijkheid voor groei en onze eigen invulling aan het dispuut. Wij zijn heel blij dat we nu alweer het 3e bestuur mogen vormen van ons damesdispuut. Als 3e bestuur hebben wij ervoor gekozen om naast het dispuutmotto Facta non Verba! de traditie van een bestuursmotto er in te houden. Wij hebben gekozen voor een motto dat past bij ons onze visie: Amicitia Fortior (Sterker door vriendschap).

Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via: damesdispuutinfinitas@gmail.com


Damesdispuut Infinitas

Lisanne Putter (2015) Voorzitter
Puck Belo (2015) -
Daphne Fioole (2015) -
Gitta Kunst (2015) -