Damesdispuut Infinitas

Damesdispuut infinitas

Damesdispuut infinitas
Infinitas is sinds 17 maart 2014, hét damesdispuut van de MFVR. Op dit moment bestaat ons dispuut uit 6 lichtingen met 56 leden uit 6 verschillende jaren. In de korte tijd dat het dispuut bestaat zijn er al hechte vriendschappen ontstaan en ondernemen wij veel met elkaar!
Elke maand organiseren wij een borrel en een etentje. Hierdoor zien we elkaar vaak en leren we elkaar steeds beter kennen. Daarnaast organiseren we nog andere uitjes, zoals het Kennismakingsweekend, een weekendje naar een leuke stad, een datediner, een (dit jaar) moeder-dochterdag en onze summerbarbecue. Ook hebben wij contact met andere geneeskunde disputen in Nederland waar we zo nu en dan mee afspreken. Verder vinden wij het belangrijk om elkaar met de studie te ondersteunen, je kan ons leden van alles vragen, van samenvattingen en oude tentamens tot tips voor de coschappen. 
Dit jaar is het ons lustrum, en daarom pakken wij extra uit met onze activiteiten! Zo hebben we dit jaar een lustrumdag vol toffe activiteiten. Ook het datediner is dit jaar uitgebreid met een gala.
Verder zijn wij op MFVR activiteiten aanwezig en zijn we ook in ’t Vat te vinden. Omdat Damesdispuut Infinitas zich nog in de startblokken bevindt, bestaat er veel mogelijkheid voor groei en onze eigen invulling aan het dispuut. Ons eerste lustrum maakt dit bestuursjaar extra speciaal. Als 5e bestuur hebben wij ervoor gekozen om naast het dispuutsmotto ‘Facta non Verba’ de traditie van een bestuursmotto er in te houden. Wij hebben gekozen voor een motto dat goed past bij dit jaar: ‘mirum in modum’ (op wonderlijke wijze), we hopen er een wonderlijk lustrum van te maken!
Wil je ons nog iets vragen, of zou je graag een keer mee willen naar een borrel? Je kan ons altijd bereiken op damesdispuutinfinitas@gmail.com, of stuur een berichtje via onze facebook of instagram (damesdispuut infinitas).

Met oneindig veel liefs,
Het 5e bestuur 

Damesdispuut Infinitas der MFVR.
20180222_180326.jpg

Damesdispuut Infinitas

Lisanne Putter (2015) Voorzitter
Puck Belo (2015) -
Daphne Fioole (2015) -
Gitta Kunst (2015) -