Damesdispuut Infinitas

Damesdispuut infinitas

Lieve damesch (en heeren?)


Met trots presenteren wij u Damesdispuut Infinitas welke onderdeel is van ons mooie MFVR. Waar de heeren tijdens de colleges de banken nog met ons mogen delen, is dit niet het geval wanneer de dames van Infinitas herrijzen bij het drinken van het ooh zo geliefde vloeibare goud tijdens onze borrels. Wij hebben zusterschap hoog in het vaandel staan en manifesteren ons als ingenieuze dames bij wie het prachtige vak Geneeskunde gecombineerd wordt met het beleven van memorabele momenten als lid van Infinitas.

Wij zijn fier dat wij als dispuut deel mogen uitmaken van Rotterdam, de mooiste rotstad die er is en bejubelen de glorie welke de stad uitstraalt.

Niet alleen Rotterdam is een stad waar wij vertoeven, wij hebben ook contact met geneeskundedisputen elders. Een maandelijks diner is voor de dames van Infinitas ook niet misplaatst. Culinaire hoogstand doet ons de studie geneeskunde en de gepaard gaande maar ooh zo geliefde zware nachten overleven. Gezamenlijk flaneren wij bij activiteiten van de MFVR en laten wij een onuitwisbare indruk achter bij menig man met onze gerse damesmantels.

Verder creëren onze commissies jaarlijks gelegenheden voor de dames van Infinitas. Een dag op stap met (familie)leden van uw ouderlijk huis, een tweedaagse reis en een diner waar de heren ons mogen vergezellen; wij zorgen voor een geweldige periode als student en later als arts.

Wacht niet langer, geduld is geen schone zaak. Wij zien u graag tegemoet indien u net als wij trachten naar meer dan alleen het behalen van de tentamens bij Geneeskunde.


“Facta non verba” - Geen woorden maar daden


6e bestuur van Damesdispuut Infinitas der MFVR

bestuursfoto_MFVR_site_infinitas.jpg
V.l.n.r. Ellen, Dorian, Irene, Kelsey

Damesdispuut Infinitas

Dorian Velthuis (2016) Praeses
Irene van Kluijve (2016) Abactis
Kelsey Weustink (2017) Quaestor
Ellen Werner (2016) Assessor