Damesdispuut Infinitas

Damesdispuut infinitas

Infinitas is sinds 17 maart 2014, hét damesdispuut van de MFVR. Op dit moment bestaat ons dispuut uit 5 lichtingen met 45 leden uit 5 verschillende jaren. In de korte tijd dat het dispuut bestaat zijn er al hechte vriendschappen ontstaan en ondernemen wij veel met elkaar!

Doordat wij maandelijks activiteiten organiseren zien we elkaar vaak en leren we elkaar steeds beter kennen. Daarnaast organiseren we nog andere uitjes, zoals het Kennismakingsweekend, een weekendje naar een leuke stad, een datediner, een (dit jaar) VVV’tjes dag en onze summerbarbecue. Ook hebben wij contact met andere geneeskunde disputen in Nederland waar we zo nu en dan mee afspreken. Verder vinden wij het belangrijk om elkaar met de studie te ondersteunen, je kan ons leden van alles vragen, van tips tot aan samenvattingen en oude tentamens.

Verder zijn wij op veel MFVR activiteiten aanwezig en zijn we ook vaak in ’t Vat te vinden. Omdat Damesdispuut Infinitas zich nog in de startblokken bevindt, bestaat er veel mogelijkheid voor groei en onze eigen invulling aan het dispuut. Wij zijn heel blij dat we nu alweer het 4e bestuur mogen vormen van ons damesdispuut. Als 4e bestuur hebben wij ervoor gekozen om naast het dispuutsmotto ‘Facta non Verba’ de traditie van een bestuursmotto er in te houden. Wij hebben gekozen voor een motto dat goed past bij als huidig bestuur: ‘cum grano salis’ (met een korreltje zout).

Wil je ons nog iets anders vragen, of zou je graag een keer mee willen naar een borrel? Je kan ons altijd bereiken op damesdispuutinfinitas@gmail.com, of stuur een berichtje via onze facebook of instagram (damesdispuut infinitas).


Oneindig veel liefs,

Het 4e bestuur 
Damesdispuut Infinitas der MFVR. 

20180222_180326.jpg

Damesdispuut Infinitas

Lisanne Putter (2015) Voorzitter
Puck Belo (2015) -
Daphne Fioole (2015) -
Gitta Kunst (2015) -