De Pil

Update coronavirus: FAQ onderwijs en Studentenhulppool

  • De Pil
  • 1 minuut (247 woorden)

Lieve allemaal,


We merken dat er vanuit studenten veel vragen zijn over de huidige situatie omtrent de onderwijsactiviteiten en de plannen voor de toekomst. De opleiding is op dit moment hard aan het werk, dus we willen jullie verzoeken geen contact met hen op te nemen voor vragen. Op dit moment is er een webpagina, www.eur.nl/erasmusmc/corona, waarop alle ontwikkelingen voor maatregelen omtrent het coronavirus worden bijgehouden en de ‘Frequently Asked Questions’ (FAQ) worden beantwoord. Als je vragen hebt, kun je deze mailen naar mfvr@mfvr.nl, dan zullen wij dit doorspelen naar de opleiding zodat deze beantwoord kunnen worden op de bovengenoemde webpagina. 
Door de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus neemt de druk in de zorg op veel plekken toe. Daarom zijn wij bezig met het opzetten van Studentenhulppool voor de Rotterdamse geneeskundestudenten om de zorg waar mogelijk te verlichten. Wij krijgen van zorginstellingen door waar hulp nodig is. De studenten die zich hebben aangemeld, zullen wij dan vragen om te helpen bij de desbetreffende zorginstelling. Ben je in de gelegenheid om een steentje bij te dragen, meld je aan via https://www.mfvr.nl/evenementen/inschrijven-studentenhulppool-coronavirus. Voor vragen hierover mail naar studentenhulppool@mfvr.nl.
Als laatste willen wij alle studenten vragen om zich te houden aan de maatregelen van het RIVM. Verder willen we benadrukken dat je als (werkzame) geneeskundestudent een verantwoordelijkheid draagt. Beperk het risico voor jezelf en anderen dus zoveel mogelijk. 

Liefs,
Het 53ste bestuur der MFVR


15mrt

Check je Studentenhulppool formulier: i.v.m. technische storing website afgelopen vrijdag

Beste studenten, Vanwege een technische storing zijn de formulieren (voor de Studentenhulppool) die ingevuld zijn op vrijdag 13 maart...

11mrt

Update CORONAVIRUS

UPDATE CORONAVIRUS 12-03-2020  Lieve allemaal, Naar aanleiding van de berichtgeving over het aanscherpen van de eerder afgekondigde...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen