De Pil

SportCo(rona)-ladder

SportCo(rona)-ladder

Lieve sportievelingen, 

Door het coronavirus zijn helaas ook onze activiteiten, waaronder de Batavierenrace afgelast. Dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer. Om ervoor te zorgen dat iedereen toch actief en fit blijft hebben wij iets leuks bedacht; de SportCo(rona)-Ladder! 

Alleen of in teams van maximaal 10 personen kan er gestreden worden om de winst van de ladder. Wij hebben een lijst van 53 opdrachten opgesteld die je samen met bijvoorbeeld je huisgenoten, commissie of familie kan uitvoeren. Elke keer als je een opdracht hebt voltooid kun je een bewijs d.m.v. een foto of video opsturen naar sport@mfvr.nl. Je verdient al een punt als 1 iemand van je team de opdracht heeft uitgevoerd. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je elkaar opzoekt, maar via FaceTime/Skype kunnen de opdrachten met je team uitgevoerd worden. Zo blijf je ook nog een beetje in contact met je studiegenoten! 
Wie aan het einde van deze ‘wedstrijd’ de meeste opdrachten alleen of met zijn of haar team heeft uitgevoerd is de winnaar en wint een leuke prijs! 

Van 4 mei tot 11 mei is de inschrijving open. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar sport@mfvr.nl, vermeld hierin of je alleen meedoet of met wie jij een team vormt en wat jullie teamnaam is. Na inschrijving krijg je van ons een mailtje met de opdrachten en 12 mei kan worden gestart met het uitvoeren ervan. De einddatum voor het uitvoeren van de opdrachten is 5 juni 12:00. 

Wij hopen dat jullie allemaal meedoen! Heel veel succes en plezier met de opdrachten!

Liefs, 
De SportCo

 

 

 

 

 


DESTRESS-studie
07sep

DESTRESS-studie

Beste student, Hopelijk hebben jullie een goede staycation gehad ondanks de pandemie. Juist in deze tijd van onzekerheid is het...

Heel MFVR Bakt: Ilses blauwe bessen kwarktaart
28apr

Heel MFVR Bakt: Ilses blauwe bessen kwarktaart

Heb jij ook een recept dat je wilt delen? Stuur dan een mail naar mfvr@mfvr.nl met het recept en een paar leuke foto's; wie weet wordt...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen