De Pil

Blog: huidige bezigheden 53ste bestuur

  • De Pil
  • 2 minuten (313 woorden)

Update bezigheden 53ste bestuur tijdens coronacrisis

Om jullie op de hoogte te houden van de bezigheden tijdens deze bijzondere tijden, wijden we de blog aan de huidige situatie tijdens de coronacrisis en onze werkzaamheden met de Studentenhulppool.

Vanaf vrijdag hebben we in een snel tempo het Studentenhulppoolplatform opgezet. Binnen een mum van tijd stroomden de aanmeldingen binnen. Iets wat ons zeer verheugde, het is hartverwarmend om te zien hoe graag iedereen wil helpen. Dit maakt ons als bestuur en medestudent erg trots.

Het opzetten van een nieuw platform had wat haken en ogen en daarom duurde het wat langer voor we echt studenten konden inzetten. Op woensdag 18 maart hebben we de eerste student kunnen koppelen. Dit ging om een oppasplek bij een medisch specialist, iets wat dus ook binnen onze hulppool valt.

Iedere bestuurslid heeft een andere taak dan normaal, dit is natuurlijk even schakelen. Met een chef Excel/matching, chef studenten communicatie, chef instantie en een chef mail storten we ons geheel op onze nieuwe (tijdelijke) functie. Aan het begin van de dag bespreken we alle to do’s met elkaar door en bedenken we een nieuw plan van aanpak.

Voor het uitvoeren van de Studentenhulppool zitten wij nog op onze vaste plekje in de bestuurskamer in het onderwijscentrum. Dit voelt erg gek, want heel het Onderwijscentrum is gesloten en het is akelig stil hier. Het geeft een vertrouwd gevoel om in de bestuurskamer te zijn, maar een beetje raar is het wel.

Het voelt heel fijn om te kunnen helpen in deze coronacrisis, maar soms is het zo bizar om te bevatten wat er allemaal gebeurt. Wij spreken onze trots uit naar iedereen die zich nu extra hard inzet voor de zorg, wij zijn jullie erg dankbaar! En voor de mensen thuis, ook jullie dragen door social distancing bij aan het controleren van het coronavirus.

 

Liefs,

53ste bestuur der MFVR


24mrt

Annulering evenementen vanwege nieuwe maatregelen coronavirus

Lieve allemaal, Nu er meer bekend is over de maatregelen rondom het coronavirus, geven wij jullie een overzicht van alle activiteiten...

15mrt

Check je Studentenhulppool formulier: i.v.m. technische storing website afgelopen vrijdag

Beste studenten, Vanwege een technische storing zijn de formulieren (voor de Studentenhulppool) die ingevuld zijn op vrijdag 13 maart...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen