Medische Carrière Commissie

Medische Carrière Commissie 2017-2018Als MCC gooien wij dit jaar het roer volledig om. Niet alleen hebben wij gekozen voor een nieuwe naam (voormalig MCW) maar ook een compleet ander concept dan voorgaande jaren. Dit jaar zullen wij een carrière gerichte dag organiseren die hopelijk iedereens blik op de toekomst richt.

Dit allen doen wij door onze voortschrijdende discussies waar hopelijk aan het einde van het jaar toch eindelijk een conclusie uit zal komen. Mocht je ons willen helpen om op de goede weg te blijven zijn wij altijd bereid om input van anderen te krijgen en kun je een zeurpuntje indienen bij onze penningmeester Lucy, of kun je ons vertellen waarom dit jaar het glas half vol is en niet half leeg. 

Naast onze serieuze taak hebben we het gelukkig erg gezellig met elkaar, delen we onze voorliefde voor koekjes tijdens de vergaderingen (alhoewel we in continuïteit nog iets kunnen winnen) en hebben we een heus commissielied. Mocht je ons dus tegenkomen denk dan vooral met ons mee over het compleet vernieuwde concept of vraag eens naar ons favoriete liedje van yes-r..

DSC_1658.JPG

Medische Carrière Commissie 2017 - 2018

Feiko Nuijten (2016) Voorzitter
Maroos van Reusel (2016) Vicevoorzitter
Anne van der Weele (2015) Secretaris & Commissaris PR
Lucy van Werkhoven (2015) Penningmeester
Julia Slagter (2017) Commissaris Workshops
Marina Salov (2016) Commissaris Workshops & Meeloopdagen
Tim Knüppe (2015) Commissaris Symposium & Meeloopdagen
Christy Chan (2017) Commissaris PR & Symposium
Karel van der Wel (2014) q.q.
Samantha van Hooijdonk (2014) q.q.
Saskia Rockx (2017) -
Dorian Velthuis (2016) -

Voor vorige MFVR Carrièreweek commissiesn zie: Commissie archief