Goede Doelencommissie

Goede Doelencommissie 2019-2020

Waarde leden,

Als antwoord op de aloude vraag: “Wat is nou de mooiste commissie die de MFVR rijk is?”, kunnen we kort zijn. Dit is ui-ter-aard de Goede Doelen Commissie. Met maar liefst 9 uitstekende commissarissen en 2 fantastische QQ’s gaan wij dit jaar eens flink ons best doen. Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel, en daarbij nog eens te genieten op zijn tijd!

Allereerst willen we dit doen met een 5 december actie, hier zijn we nog druk mee bezig dus stay tuned. Op 27 januari geven we het Godoco diner. Iedereen die deze avond vorig jaar meegemaakt heeft, weet vast nog hoe leuk deze avond was. Dit jaar gaan we er nog een schepje bovenop doen. Nog groter, nog lekkerder en nog gezelliger! Zeker het waard om even rood in je agenda te zetten.

Het goede doel waar we dit jaar geld voor gaan inzamelen heet Stichting Downsyndroom. De stichting heeft als doel om te helpen bij de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Verder komt er nog een activiteit later in het jaar maar daar kunnen we helaas nog niet zoveel over zeggen! Blijf de berichtgeving op facebook dus in de gaten houden want jullie gaan snel van ons horen,

Joe joe,

De Goede Doelencommissie 2019-2020


Godoco.jpg
Goededoelencommissie

Goede Doelen Commissie 2019-2020

Laura Tobé (2017) Voorzitter
Josje Gerth (2017) Vice-voorzitter
Jerom de Klerk (2016) Secretaris / Commissaris Promo
Angela Hartman (2017) Penningmeester
Guy Custers (2017) Commissaris Acquisitie
Isabel Esajas (2018) Commissaris Acquisitie
Janneke Bok (2019) Commissaris Acquisitie
Malou Hage (2019) Commissaris Acquisitie
Maaike van Dalsen (2018) Commissaris Promo
Marte van der Bijl (2016) q.q.
Fleur Stuit (2016) q.q.