Barcommissie

Barcommissie 2018-2019

Openingstijdens 't Vat:

Maandag t/m woensdag 11.00 – 18.00

Donderdag 11.00 – 22.00

Vrijdag 11.00 – 14.30


Lieve allemaal,


Met trots mogen wij, BarCo ’18-’19, dit jaar klaar staan voor jullie in hét hart van de MFVR: ’t Vat. Wij wachten jullie met heel veel enthousiasme op achter de bar om de lekkerste tosti’s te maken en mooiste biertjes voor jullie te tappen (vooral de cappuccino-variant van ons beruchte pils valt bij de BarCo erg in de smaak).

Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de drie subcommissies die de BarCo rijk is.De subcommissie Promotie, onder leiding van de lieftallige Demi, zorgt dat jullie op de hoogte blijven van alles wat er in ’t Vat gaande is. Aankleding & Activiteiten, met aan het hoofd onze flamboyante Laura, is voortdurend ideeën aan het bedenken zodat ’t Vat er altijd piekfijn uitziet. De subcommissie Voorraden, aangestuurd door onze Brabantse parel Sem, zorgt er voor dat het Spa Goud door de tap blijft vloeien en jullie nooit zonder tosti’s komen te staan.

Samen met jullie zorgen wij voor de leukste borrels en de beste sfeer in ‘t Vat. Zonder jullie is dit natuurlijk niet mogelijk!  Iedere maand kraken wij als BarCo, onder leiding van onze voorzitter Max en vice-voorzitter Jimmy, onze hersenen om een nieuw product voor jullie te introduceren en om de eerste maandag van de maand weer de meest fantostisch mogelijke fantostische tosti’s te bereiden. Dat alles natuurlijk onder toeziend oog van onze geweldige QQ’s: Sanne en Tina.

Wij zijn onwijs blij dat wij met deze hele gezellige en hechte groep mogen klaarstaan voor jullie in ’t Vat. Of het nou is om gezellig een praatje te maken onder het genot van een tosti tussen het studeren door, of om lekker te genieten van een goudgele rakker,  BarCo ’18-’19 staat voor jullie klaar! Tot gauw!

Heel veel liefs,

BarCo ’18-‘19


WhatsApp_Image_2019-01-29_at_22.16.55.jpeg

Deze groep is niet gepubliceerd

Voor vorige Barcommissies zie: Commissie archief