Tobias Defesche

tobias_full.jpg
Tobias Defesche, Abactis van het 52ste bestuur der MFVR

Tobias Defesche

Lieve leden,

Als je mij een aantal jaar geleden vertelde dat ik Abactis van het 52ste bestuur zou worden, had ik je zeer waarschijnlijk niet geloofd. Ik zag een toekomst voor mezelf in het biomedisch onderzoek en het behandelen van patiënten in de kliniek.

Na een eerste studiejaar wat vlotjes verliep wat betreft het halen van punten, vond ik het tijd voor iets anders. Ik besloot mij aan te melden bij de BarCommissie, tot mijn geluk mocht ik in deze prachtcommissie een jaar meedraaien. Binnen het promotieteam van de BarCo leerde ik veel over samenwerking, reclame maken en het runnen van een horecagelegenheid.

Toen het jaar er op zat, had ik er nog geen genoeg van. Ik besloot nog een jaar door te gaan met de BarCo, dit maal als voorzitter. Na nog een jaar vol ontwikkelen, leren over mijzelf en over de MFVR was mijn interesse voor het deelnemen aan een bestuursjaar volop gewekt.Na de informatieve f.t.-interesse borrels en gesprekken met (oud)bestuursleden besloot ik te solliciteren.

Tot mijn grote geluk, verbazing en vreugde werd ik aangenomen. Ik ben de MFVR erg dankbaar voor de welkome ontvangst die ik heb gekregen die ik kreeg toen ik hier vanuit Amsterdam kwam. Ik ben de MFVR ook dankbaar voor de ontwikkelingsmogelijkheden die ze mij hebben geboden en het vangnet dat zij altijd voor mij vormde.

Komend jaar ben ik van plan de MFVR een wederdienst te bewijzen door altijd voor jullie klaar te staan. Ik zal me bezig gaan houden met de communicatie zowel binnen als buiten de vereniging. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de website en de Stichting Vrienden van de MFVR. Ook zal ik begeleider zijn van de Eerstejaarscommissie, de BEEST-commissie, de Medische Carrière Commissie, de Goede Doelen Commissie en de Sportcommissie.

Je kunt me komend jaar altijd in de bestuurskamer of in ’t Vat vinden. Ik help je erg graag met al je vragen, dus spreek me gerust aan als je ergens mee zit! Daarnaast ben ik natuurlijk ook altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een drankje.

Tot gauw en liefs,

Tobias Defesche

H.t. Abactis der Medische Faculteitsvereniging Rotterdam


abactis@mfvr.nl