Tina Meijering

tina_full.jpg
Tina Meijering, Quaestor van het 52ste bestuur der MFVR

Tina Meijering

Lieve lezer,


Mijn naam is Tina Meijering, 21 jaar geleden werd ik geboren in Leidschendam. Op maar 20 minuutjes rijden afstand van deze geweldige Rotstad, was ik er eerlijk gezegd nog maar 2 keer geweest voordat ik hier ging studeren. Mijn interesse voor de studie Geneeskunde begon op de middelbare school. Na stad en land afgereisd te zijn om mij toch zo breed mogelijk te oriënteren, dwaalde mijn gedachten steeds weer af naar Geneeskunde. 


Mijn avontuur begon toen ik werd aangenomen en als niets vermoedende student meeliep in de Eurekaweek. Ik maakte kennis met deze veelzijdige stad en deze mooie vereniging. Ik werd meegenomen in het studentenleven en een commissie binnen de MFVR sloot daar perfect op aan. Mijn liefde voor reizen kon ik daarbij in de Studiereiscommissie goed kwijt. 


In mijn tweede jaar leerde ik deze mooie Rotstad pas echt goed kennen, doordat ik hier op kamers ging. Ik werd lid bij S.S.R. Rotterdam en nam een korte pauze van de MFVR. Maar aangetrokken tot het organiseren van activiteiten en de gezelligheid en openheid van de MFVR kon ik het in mijn derde jaar niet laten om weer een commissie te gaan doen. Ik werd voorzitter van de Liftcommissie en samen met de groep hebben wij een geweldig Liftweekend georganiseerd naar Antwerpen met als thema Levensweg.


Dit jaar mag ik mij met trots de Quaestor van het 52ste bestuur der MFVR noemen. Ik zal mij bezighouden met de financiën en boekhouding van de vereniging. Daarnaast zal ik met veel enthousiasme de volgende commissies gaan begeleiden: Sportcommissie, Barcommissie, Pil Redactiecommissie en de Kascontrolecommissie.   


Ik kijk ontzettend uit naar aankomend jaar. Ik kijk uit naar alle activiteiten die dit jaar plaats gaan vinden en mij te begeven in de wereld van de financiën. Daarnaast heb ik veel zin om jullie beter te leren kennen. Schroom dan ook niet om langs te komen met vragen (over de financiën) of gewoon lekker even een praatje te maken, bij voorkeur onder het genot van een theetje met chocolade. Ik zal waarschijnlijk achter mijn computer in de bestuurskamer of in ’t Vat te vinden zijn.


Heel veel liefs en hopelijk tot snel,


Tina Meijering


H.t. Quaestor der Medische Faculteitsvereniging Rotterdam


quaestor@mfvr.nl