Maud Veen

015_Mitchell_20190911_DSC05892.jpg
Maud Veen

Maud Veen

Lieve allemaal,


Op 3 juli 1998 zag ik in Amersfoort voor het eerst het levenslicht. Na twee jaar verhuisden we naar Harderwijk, waar ik tot 2016 heb gewoond. Al sinds de basisschool wist ik dat ik Geneeskunde wilde studeren en in 6 VWO besloot ik dat ik dat in Rotterdam wilde gaan doen. Vanaf moment één was ik verliefd op deze prachtige stad en ik heb dan ook geen seconde spijt gehad van mijn keuze.

Na in mijn eerste jaar vooral gefocust te zijn geweest op het halen van mijn Propedeuse, begon ik in jaar 2 bij de Skireiscommissie. Ik had de eer om voorzitter te zijn en na een geslaagde skireis naar Oostenrijk had ik mijn plek bij de MFVR gevonden!

Na het halen van mijn Bachelor vond ik het tijd voor iets nieuws. Met heel veel trots mag ik inmiddels zeggen dat ik Quaestor en Assessor bar ben van het 53ste h.t. bestuur der MFVR! Ik zal me komend jaar dus vooral bezighouden met geld en met ’t Vat. Verder zal ik de Barcommissie, de Skireiscommissie, de Ouderdagcommissie en de Kascontrolecommissie dit jaar begeleiden!

Ik kijk ontzettend uit naar het komende jaar en ik heb er veel zin in om mij in te zetten voor de MFVR. Ik zal vooral te vinden zijn in de bestuurskamer of in ’t Vat! Voor vragen kun je me altijd opzoeken of je kunt me mailen. Verder ben ik altijd in voor een gezellige babbel onder het genot van een tosti of een cappuccino.


Veel liefs,

Maud Veen


H.t. Quaestor/ Assessor bar der Medische Faculteitsvereniging Rotterdam


quaestor@mfvr.nl

assessorbar@mfvr.nl