Kirsten Hoek

MariekeZelissePhotography_5K4A2701.jpg
Kirsten Hoek, Commissaris onderwijs externe van het 51ste bestuur der MFVR

Kirsten Hoek

Hoi allemaal!

Ik ben Kirsten Hoek, ik ben 21 jaar, geboren in Delft en woon in Rotterdam. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Geneeskunde afgerond. In mijn eerste jaar ben ik meteen actief geworden bij de MFVR, ik deed toen de SportCommissie. Dit sloot goed aan bij de rest van mijn activiteiten buiten de studie. Ik turnde namelijk nog regelmatig en heb tot en met mijn derde jaar nog turnles gegeven, wat ik altijd met onwijs veel plezier deed. 

Na mijn tweede jaar mocht ik een plekje in de BarCommissie vullen. Dit was voor mij een hele gave ervaring, waarbij ik veel mensen heb leren kennen. In mijn derde jaar bleef ik bij de BarCommissie en nam ik de verantwoordelijk voor de promotie op mij als Commissaris Promotie in het BarCo management. Verder heb ik nog een steentje bij mogen dragen aan het Xe Lustrum van de MFVR door de TerreinCommissie te gaan doen.

Tijdens mijn derde jaar werd ik geënthousiasmeerd voor het onderwijs en daarom ben ik onwijs blij en trots dat ik dit jaar de functie van Commissaris onderwijs externe zal vervullen. Ik zal dit jaar druk bezig zijn met de master van Geneeskunde. Zeker met het nieuwe mastercurriculum zal dit een hele interessante functie zijn. Ik sta er altijd voor open om je bij te praten over de ins-en-outs binnen het onderwijs, dus kom vooral een keer langs in de bestuurskamer. Omdat ik betrokken ben bij de master zal ik komend jaar de Co-Raad begeleiden. De BEEST-Commissie en de StudentdocentCommissie zijn de andere twee commissies die komend jaar onder mijn hoede zullen vallen. 

Zo, nu heb je mij een beetje leren kennen. Ik leer jou ook graag kennen onder het genoegen van een kopje koffie of een biertje, in óf buiten 't Vat!


Kirsten Hoek

H.t. Commissaris onderwijs externe