Jeroen Revelman

jeroen_full.jpg
Jeroen Revelman, Vice-Praeses van het 52ste bestuur der MFVR

Jeroen Revelman

Lieve website bezoeker,

In 2014 ben ik begonnen aan de mooiste opleiding in de mooiste Rotstad die er is. Hiervoor heb ik altijd in Numansdorp gewoond. Als ik dit vertel krijg ik altijd de vraag: ‘Huh, Niemandsdorp!?’. Ik ging in Oud-Beijerland naar de middelbare school en heb het hier erg naar mijn zin gehad. Daarnaast hockeyde ik, zette ik debatteer projecten op en zamelde ik in de bovenbouw geld in om in de zomervakanties naar Thailand te reizen voor het goede doel.

Toen ik ging studeren wilde ik het ‘iets naast school doen’ door zetten en vond ik dus snel mijn plekje bij de MFVR. Ik heb in mijn eerste jaar het XXVste Galabal georganiseerd, daarna heb ik de MFVR Carrièreweek Commissie gedaan en afgelopen jaar heb ik in de Barcommissie gezeten. Ook ben ik afgelopen jaar ook bestuur geweest van Heerendispuut de NUL. Hier heb ik de rol van Abactis ingevuld.

Dit jaar mag ik me Vice-Praeses noemen en zal ik de Skireiscommissies, Capita Selecta Commissie, Cantus Commissie en de Tour Commissie begeleiden.  Daarnaast sta ik natuurlijk altijd voor jullie klaar! Als je ergens even mee zit, loop vooral langs ’t Vat. Ik draai al even mee en ik sta klaar voor al jullie vragen over het leven, onderwijs, studeren, en natuurlijk de vereniging.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Revelman,

H.t. Vice-Praeses der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam


vice-praeses@mfvr.nl