Eline Hoex

eline_full.jpg
Eline Hoex, Commissaris onderwijs externe van het 52ste bestuur de MFVR

Eline Hoex

Lieve lezer,

In de nacht van 14 op 15 september 2018 was het moment dan eindelijk daar. Ik mag mezelf voor een jaar lang Commissaris onderwijs externe noemen van het 52e bestuur der MFVR. Dit houdt in dat ik dit jaar druk bezig zal zijn met de master van de opleiding Geneeskunde. Zeker met het nieuwe mastercurriculum zal dit een hele interessante functie zijn. Ik sta er altijd voor open om je bij te praten over de ins-en-outs binnen het onderwijs, dus kom vooral een keer langs in de bestuurskamer. Naast dat ik mij bezighoudt met het onderwijs, zal ik ook de Co-raad, Student-docentcommissie en de Eerstejaarscommissie begeleiden.

Ik zal mijzelf even introduceren. Mijn naam is Eline Hoex en ik heb net mijn tweede bachelorjaar afgerond. Op een koude kerstavond ben ik veel te vroeg geboren in het Amphia ziekenhuis in Breda. Daar heb ik op de afdeling Neonatologie gelegen en dat is misschien wel de reden waar mijn voorliefde voor de zorg voor de allerkleinsten vandaan komt. Buiten mijn studie Geneeskunde werk ik op de afdeling Verloskunde en ben ik lid bij de studentenvereniging RSC/RVSV.

Toen ik tijdens de Eurekaweek op het MFVR-terras liep, werd ik meteen verliefd op de opleiding en de MFVR. Ik heb toen ook in mijn eerste jaar plaats genomen in de Barcommissie. Daar leerde ik meteen heel veel nieuwe mensen kennen! In mijn tweede jaar heb ik plaatsgenomen in de Ouderdagcommissie en daar de ouderdag georganiseerd met als thema: Blown away in het EMC.

Jullie hebben mij zo een beetje kunnen leren kennen, maar ik leer jou ook graag kennen onder het genot van een kopje thee of een GT, zowel in als buiten ’t Vat. Kom dus gerust langs in de bestuurskamer of stuur mij een berichtje via onderwijs@mfvr.nl.

Tot snel!

Eline Hoex

H.t. Commissaris onderwijs externe der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam