David de Jong

MariekeZelissePhotography_5K4A2655.jpg
David de Jong, Commissaris onderwijs interne van het 51ste bestuur der MFVR

David de Jong

Mijn naam is David de Jong en ik mag mij sinds 15 september 2017 voorstellen als Commissaris Onderwijs Interne van de MFVR. Aankomend jaar zal voor mij vooral bestaan uit het evalueren van het onderwijs in de bachelor, werkgroepen, bestuurstaken en allerlei MFVR activiteiten. Ik zal dan ook de Jaarvertegenwoordiging van resp. jaar 1, 2 en 3 gaan begeleiden. Daarnaast zal ik ook de Eerstejaarscommissie én de Student-Docentdagencommissie onder mijn hoede nemen. Ik ben ook op dit moment teamleider van het Studententeam op 3-Noord Maag-, Darm- en Leverziekten, wat ik als een hele fijne uitdaging zie naast het bestuur én om wat bij te verdienen.  

Even iets over mezelf: ik ben 20 jaar oud en geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland, Zoetermeer! Na het eerste jaar Geneeskunde ben ik met pijn in mijn hart vertrokken uit 079, en ben op kamers gegaan in Rotterdam. In mijn eerste jaar Geneeskunde heb ik de Ouderdagcommissie gedaan, het tweede jaar de Eerstejaarscommissie en in mijn derde jaar was ik voorzitter van de Studiereiscommissie. Ondertussen was ik ook een jaar mentor voor een studiegroepje eerstejaars. Na 3 jaar trouw commissies bij de MFVR te hebben gedaan, was de volgende stap een bestuursjaar! Ik heb heel veel zin om aankomend jaar druk in de weer te gaan met alle onderwijs gerelateerde zaken.

Schroom niet om eens langs te komen met alle onderwijs gerelateerde vragen, maar ook bij alle andere vragen kan je bij mij terecht. Hopelijk tot snel!

Doedels,


David de Jong

H.t. Commissaris Onderwijs Interne