Anne-Fleur Ras

anne-fleur_full.jpg
Anne-Fleur Ras, Praeses van het 52ste bestuur der MFVR

Anne-Fleur Ras

Lieve allemaal,

16 oktober 1996 scheen de zon en ben ik geboren in deze mooie Rotstad. De rest van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Vlaardingen onder de rook van Rotterdam. Tijdens mijn tijd op de middelbare school was het al snel duidelijk dat ik Geneeskunde wilde gaan studeren. Het was nog even onduidelijk waar ik naartoe zou trekken maar de keuze viel uiteindelijk op onze mooie faculteit.  

Mijn eerste stappen op het Eurekaweek-terras kan ik mij nog goed herinneren. Niet alleen omdat vijf minuten later een stortbui naar beneden kwam en we als verzopen katten naar binnen moesten, maar ook omdat ik het allemaal maar wat interessant vond wat hier bij de MFVR gebeurde. Ik heb mij dan ook gelijk ingeschreven voor de barcommissie waarna de FIC, Galabalcommissie en de Cultuurcommissie hebben gevolgd.

Dit jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging, Praeses zijn van het 52ste bestuur. Ik kijk ontzettend uit naar komend jaar en ben ontzettend benieuwd naar wat wij allemaal gaan beleven.

Hopelijk zie ik je komend jaar in ’t Vat en kunnen we gezellig samen een kop thee te drinken of lekker een tosti te eten.

Veel liefs,

Anne-Fleur Ras

H.t. Praeses der Medische Faculteits Vereniging Rotterdam


praeses@mfvr.nl