't Vat

Welkom op de pagina van 't Vat!

In 2012 is het Onderwijscentrum in gebruik genomen en dit betekende het einde voor PillsPlaza. Er werd een nieuwe bar voor de studenten gecreëerd en sindsdien is ’t Vat een begrip. In het beleid van de bar is er afgesproken dat de bar hoofdzakelijk voor de studenten is neergezet.


’t Vat is geopend op 12 september 2012 door prof. dr. Gert-Jan Kleinrensink. Jeroen Koets, Vice-Praeses van het 45 ste bestuur der MFVR, is veel bezig geweest met de voorbereidingen voor het openen van ’t Vat. Sindsdien bestaat de functie Assessor bar, welke achtereenvolgend bekleed is door: Thomas van Doeveren, Ruben van de Wijdeven, Casper Lansbergen, Frank Bubberman, Nienke Buijk, Eva van Ette en Sanne van de Vondervoort.


Voorheen, tijdens Pillsplaza, was er een Tapcommissie. In 2011 is hier de Barcommissie bijgekomen, voornamelijk voor het organiseren van de borrels. In 2012 is de Barcommissie en de Tapcommissie samengevoegd. Sindsdien bestaat de Barcommissie zoals we deze in de huidige vorm kennen. De eerste voorzitter van de Barcommissie was Milan Baars, gevolgd door Merel Snoek, Gerson van Moolenbroek, Eveline de Haan, Daphne Dielemans en Tobias Defesche. De huidige voorzitter van de Barcommissie is Max van Bavel. 


Vanaf de opening van ’t Vat was ’t Vat geopend op maandag – donderdag van 11.00-18.00 uur en op vrijdag van 11.00-14.30 uur. Sinds 2014, tijdens het 47 ste bestuur der MFVR is ’t Vat op donderdagavond geopend tot 22.00 uur, met avonden tot 00.00 uur. Dit is veranderd nadat Café Linssen, de plek waar op donderdagavond geborreld werd door de MFVR, minder populair werd. Na een succesvolle proefperiode is de donderdagavond in Café Linssen veranderd naar de wekelijkse Vatavond op donderdag. Er kan sindsdien meegegeten worden in ’t Vat.


Ontdek 't Vat

18 Barcoleden
€1,20 Glas Grolsch
6 Borrels
5 Flügel €6,00