Student-Docentdagen 2019

Evenementen

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Vanaf
8 mei 2019 14:30:00
Tot
9 mei 2019 17:30:00

Student-Docentdagen 2019

Op woensdag 8 en donderdag 9 mei a.s. worden voor de vijfde keer de Student-Docentdagen gehouden. Deze lustrumeditie in de Rotterdam Science Tower belooft wederom een bijzonder inspirerende bijeenkomst te worden!

De Student-Docentdagen staan dit jaar geheel in het teken van "talentontwikkeling" en heeft dan ook als titel: Talentontwikkeling: Wanneer jezelf zijn meer dan genoeg is. Niet zozeer het excelleren is hierbij de focus, maar wel de verbreding van interesses en persoonlijke ontwikkeling van studenten, iets wat er bij velen van ons heden ten dage (mogelijk) nog weleens bij inschiet... In een aantal voordrachten, kleinschalige workshops en plenaire discussies wordt vanuit verschillende perspectieven gekeken naar hoe talentontwikkeling kan worden bevorderd. Gerenommeerde sprekers uit zowel het Erasmus MC als daarbuiten zijn hiervoor aangetrokken. We zijn erg trots dat o.a. voormalig profwielrenner Maarten Ducrot als keynote speaker zijn sportieve ervaringen op dit vlak zal delen. Ook Paul 't Mannetje, trainer/coach en tevens auteur van Op pad met mijn talenten, zal zijn visie geven op het inzetten van talent(en) om tot groei en ontwikkeling te komen.

Het belooft al met al wederom een leerzame, onderhoudende en vooral inspirerende twee dagen te worden! Wij nodigen alle studenten, docenten en staf van de opleiding Geneeskunde daarom van harte uit om deel te nemen aan deze vijfde reeks Student-Docentdagen. Inschrijven kan vanaf heden t/m vrijdag 26 april a.s. Wees er echter snel bij, want vol = vol!

Het programma, het inschrijfformulier en alle andere relevante informatie zijn te vinden op www.erasmusmc.nl/geneeskunde/studentdocentdagen. Van deelnemers wordt overigens wel verwacht dat zij beide dagen aanwezig zijn om zo het meeste uit de dagen te kunnen halen. Er wordt accreditatie aangevraagd.