Inschrijving JVT 3 2020-2021

Evenementen

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
13 jul. 2020 18:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Vanaf
29 jun. 2020 09:00:00
Tot
13 jul. 2020 18:00:00

Inschrijving JVT 3 2020-2021

Lieve tweedejaars,

Ben jij wel eens kritisch op het onderwijs? Zou jij graag in gesprek gaan met docenten om het onderwijs naar een hoger niveau te tillen? Wil jij graag 400 studenten vertegenwoordigen?

Na twee jaar bachelor ervaring heb je vast wel een mening gevormd over het onderwijs. Middels de JVT kan jij de mening van jou en van je medestudenten vertegenwoordigen. Elk jaar draagt het werk van de JVT bij aan het verhogen van het niveau van het onderwijs. Docenten nemen deze input mee bij het geven en ontwikkelen van onderwijs. De JVT helpt dus de docenten, hun medestudenten en de studenten van de toekomst. Zo blijft de opleiding Geneeskunde in Rotterdam een topopleiding.

Dit jaar heeft het onderwijs een flinke verandering ondergaan. Daarom is het nog belangrijker dat het nieuwe onderwijs wordt geëvalueerd en dat de meningen vanuit het jaar gecommuniceerd worden naar de opleiding. Misschien hebben jullie zelf ook contact opgenomen met de JVT omtrent onduidelijkheden binnen het onderwijs.

Zit jij volgend jaar in jaar 3 en wil jij graag jouw jaar vertegenwoordigen samen met zeven medestudenten in de JVT-3? Ben je op zoek naar een uitdaging? Geef jezelf dan hier op tot en met 13 juli!

Ik kan me ook voorstellen dat je nog twijfelt of meer informatie wilt. Stel je vraag aan mij via de jvt3@mfvr.nl of stuur mij een persoonlijk berichtje.

Hieronder volgen een aantal uitspraken van de huidige JVT’ers:

• “De JVT is lang niet altijd serieus, maar ook heel vaak heel leuk en gezellig. ”

• “Een goede inkijk achter de schermen van de onderwijswereld (wat onderwijskundigen doen, welke docenten betrokken zijn, welke stappen doorlopen worden om informatie van persoon A naar persoon B te krijgen).”

• “Kritisch nadenken & evalueren, - Elk verhaal heeft 2 kanten: kritiek van studenten is niet altijd even terecht als je de andere kant  (de kant van de docenten) ook bekijkt.

Groetjes, 

h.t. & f.t. Commissaris Onderwijs Interne

Joshua Lieuw On & Saskia Klinkenberg