Beachvolleybaltoernooi

Evenementen

Over dit evenement

Categorie
Sportief
Organisator
Sportcommissie 2019-2020
Datum en tijd
18 jul. 2020 13:00 - 21:00
Locatie
Scheveningen

Beachvolleybaltoernooi

Lieve sportievelingen,

Na de versoepelingen van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen wij met vreugde vertellen dat het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi door kan gaan!!

Zaterdag 18 juli vanaf 13:30 vindt het volleybaltoernooi plaats op het strand van Scheveningen. Er wordt gespeeld in teams van 5 en elk team mag maximaal 5 spelers bevatten. Voor maar €7,50 kun je de hele middag volleyballen én genieten van een heerlijke BBQ!

Wat: Beachvolleybal toernooi + BBQ

Waar: Beachclub Escubelle in Scheveningen

Wanneer: Zaterdag 18 juli

Tijdstip: 13:30-20/21:00

Inschrijving: vrijdag 3 juli 15:00 mailen naar sport@mfvr.nl 

Prijs: €7,50

Wij zijn als SportCo natuurlijk super blij dat dit leuke evenement nog door kan gaan en we hopen natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Buiten het veld moet de 1,5m natuurlijk wel gehandhaafd worden, dus neem je verantwoordelijk en houd afstand. Wij als SportCo zullen hier die dag ook extra op letten!

 

De inschrijving voor het volleybaltoernooi opent op vrijdag 3 juli 15:00. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar sport@mfvr.nl . Een teamlid kan de namen van het hele team inclusief teamnaam aan ons doorgeven. Vermeld ook eventuele allergieën of dieetwensen. Zorg dat je je snel inschrijft, want er zijn maar een beperkt aantal plekken! Bij te veel aanmeldingen wordt er geloot binnen de eerste 5 minuten. Zaterdag 5 juli wordt bekend gemaakt of je team in- of uitgeloot is.

Hopelijk tot dan!

 

Liefs,

De SportCo