Juni-ALV

Evenementen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteiten
Datum en tijd
8 jun. 2020 19:00 - 21:00

Juni-ALV

Statutair is een Juni ALV niet verplicht, maar vanwege de presentatie van de herschreven versie van het Meerjarenplan en het voorstel voor een nieuwe website hebben wij besloten een online ALV te houden. Tijdens de Juni ALV zal ook het 54ste f.t. bestuur zich presenteren. De online Juni ALV staat gepland op maandag 8 juni om 19:00u. Dit is later dan normaal om mensen in de gelegenheid te stellen voor de ALV te eten. Daarnaast is het mogelijk om u aan te melden voor de ALV middels deze link: https://www.mfvr.nl/evenementen/33132-juni-alv tot uiterlijk 6 juni 12:00. Het 54ste f.t. bestuur zal dan op de dag van de ALV langskomen om iets lekkers te bezorgen, omdat ze dit jaar helaas het eten tijdens de ALV niet kunnen verzorgen.

De afgelopen tijd hebben wij natuurlijk niet stilgezeten en hier brengen wij jullie dan ook graag van op de hoogte. Dit zullen we echter anders doen dan normaal. Voor de Juni ALV staan de mededelingen van het bestuur en de verslagen van de commissarissen onderwijs op de agenda, daarnaast wordt ook het herschreven Meerjarenplan en het plan voor de nieuwe website besproken.

Als laatste zullen wij volgende week maandag ook een uitnodiging met de ZOOM link toesturen nadat u zich heeft aangemeld voor de ALV.