Goede doelen diner

Evenementen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteiten
Datum en tijd
27 jan. 2020 18:00 - 22:00

Goede doelen diner

Lieve allemaal,

Jullie denken misschien: ‘We hebben net kerst en nieuwjaar gehad, januari is de maand om even normaal te doen.’ Fout! Wij van de Goede Doelen Commissie organiseren deze maand namelijk het gezelligste evenement van het jaar: Het goede doelen diner. Op 27 januari zullen we jullie verwennen met het lekkerste eten, de mooiste muziek, een feestelijkste veiling en uiteraard de loterij! Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, hiervoor hebben we de hulp ingeschakeld van een aantal geweldige docenten. Vanaf half 6 zijn jullie van harte welkom in Foyer C, op de bovenste verdieping tussen collegezaal 1 en 2. Aan het einde van de spectaculaire avond kan er uiteraard nog even nagenoten worden met een biertje.

Het goede doel van dit jaar is stichting Downsyndroom. Mensen met het syndroom van Down hebben structuur nodig in hun leven. Niet alledaagse situaties zoals een prik of een tandartsbezoek vinden zij vaak erg lastig en Stichting Downsyndroom helpt hen hierbij. Stichting Downsyndroom wil graag sociale leerverhalen maken voor kinderen en tieners met Downsyndroom. Verhalen over het krijgen van een prik, over naar de huisarts gaan, over naar het ziekenhuis gaan voor controle of om er een nachtje te blijven. Op deze manier wordt het de ouders én de kinderen een stukje makkelijker gemaakt!

Ben je nu enthousiast geraakt? Voor €10,- kun je deze mooie avond beleven met ons. De kaartverkoop gaat vrijdag 17 januari om 13:00 open. Alle inkomsten uit de ticketverkoop én de veiling gaan naar het goede doel. Zo beginnen we het nieuwe decennium in ieder geval al op een heerlijke manier. Vergeet daarnaast ook niet een lootje te kopen voor de loterij, waar de leukste en mooiste prijzen te verdienen zijn!

We zien jullie graag 27 januari!

Groetjes,

De GoDoCo 2019-2020