Batavierenrace

Evenementen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sportief
Vanaf
20 apr. 2018 18:00:00
Tot
22 apr. 2018 18:00:00

Batavierenrace

Ren jij de MFVR naar goud?

Ook dit jaar zijn wij als Sportco op zoek naar sportieve studenten die ons team voor de Batavierenrace willen versterken. De Batavierenrace is de grootste estafetteloop onder studenten en daarvoor zijn wij op zoek naar fanatieke vrouwen en mannen. De race start op 20 april ’s avonds in Nijmegen en dit gaat aan een stuk door tot de finish op zaterdagmiddag in Enschede. Zaterdagavond is er een groot feest waar we ons goud zullen vieren! Na het feest keren we zondagochtend terug naar Rotterdam.

Meedoen kan door je vanaf maandag 12 maart om 13:00 uur aan te melden via de MFVR-site. Kaartjes kosten 49 euro en zijn inclusief overnachting en eten.

Ga jij voor goud én het KWF?

Daarnaast hebben wij als geneeskundestudenten hebben wij natuurlijk allemaal ons hart op de juist plek zitten. Daarom zetten wij ons zowel binnen als buiten de muren van dit ziekenhuis in voor de gezondheid en het welzijn van anderen. Om die reden rent het MFVR team ook dit jaar weer mee met de Batavierenrace. Een deel van het inschrijfgeld dat wij betalen voor de Batavierenrace gaat via hun naar de KWF kankerbestrijding voor onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en het beter behandelen van deze verschrikkelijke ziekte. Op deze manier kunnen wij ondanks dat we nog een lange weg te gaan hebben tot arts zijn, nu toch al ons steentje bijdragen. Omdat wij van de Sportco graag nog meer geld op willen halen voor de KWF dan alleen het inschrijfgeld willen wij ons dit jaar laten sponsoren door externe bedrijven om op die manier zo veel mogelijk geld op te halen tegen kanker!

Ben jij of ken jij iemand die ons zou willen sponsoren? Mail dan naar sport@mfvr.nl!