Co-avond

Evenementen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
16 feb. 2018 18:00 - 22:00

Co-avond

Benieuwd naar alle carrièremogelijkheden die je hebt op het moment dat je coschappen afgelopen zijn? Op vrijdag 16 februari zal de jaarlijkse coassistentenavond georganiseerd worden. Hier kun je verschilllende workshops volgens over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, CV opstellen en werken in het buitenland. Daarnaast kun je tijdens de netwerksessies laagdrempelig met allerlei verschillende artsen praten over de ins en outs van hun specialisme. De avond zal geopend worden met een lopend buffet en afgesloten met een gezellige borrel.

Ben je geen MFVR-lid meer? Stuur dan een email naar assessorexterne@mfvr.nl.

 

 

PROGRAMMA

18:00 - 19:00    Diner
19:00 - 20:00    Workshopronde 1
20:00 - 21:00    Workshopronde 2
21:00 - 22:00    Netwerksessies

 

Workshopronde 1

Organisatie Onderwerp
TMI Werken in het buitenland/sollicitatietraining
Me-doc Persoonlijk leiderschap
Startpeople CV-check

 

Workshopronde 2

Organisatie Onderwerp
CEAN Consultancy in de gezondheidszorg; family centered care
Ouderengeneeskunde.nu Ouderengeneeskunde
Arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) AVG; een vak apart.
VvAA LinkedIn workshop

 

Netwerksessies

Laagdrempelige gesprekken met onder andere chirurgen, huisartsen, jeugdartsen, defensie, anesesiologen, intensivisten en nog veel meer!

 

Nadere uitleg workshops

- Werken in het buitenland & sollicitatietraining
Hoe vind jij als basisarts de baan die bij jou past? TMI, dé detacheerder in de Zorg, biedt jou een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden en optimale begeleiding naar jouw volgende stap! Kom naar onze sollicitatietraining! Naast deze training komt ook het onderwerp werken in het buitenland aan bod.
TMI voorziet in loopbaanbegeleiding voor basisartsen. Wij bieden zowel loopbaanmogelijkheden in Nederland als in het buitenland, in ziekenhuizen, binnen de sociale geneeskunde en de ouderenzorg. Wij helpen jou niet alleen bij het vinden van de juiste baan, maar ook bij het sollicitatieproces. Zo bieden we sollicitatiebegeleiding door het nakijken en optimaliseren van je cv en bereiden we samen sollicitatiegesprekken voor middels casussen. Wil je toch liever aan de slag in het buitenland? TMI heeft al vele zorgprofessionals succesvol bemiddeld naar diverse landen, zoals onder andere naar Duitsland, Suriname en de Nederlandse Antillen. Voor meer informatie over TMI en ons actuele vacatureoverzicht kun je kijken op https://www.tmi-interim.nl/anios/

- Persoonlijk leiderschap
Me-doc leidt jonge artsen op met de leergang “leiderschap in ontwikkeling”. Jonge artsen verkrijgen nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap en organisatie. Deze workshop zal een tipje van de sluier oplichten en je helpen leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen die je als coassistent kan toepassen. Wanneer artsen leren hoe zij hun kennis beter kunnen gebruiken, maar ook weten wanneer zij supervisie moeten vragen zullen zij zich ontwikkelen tot betere artsen!

- CV-check
Heb jij ook geen idee hoe het ideale CV er nu precies uitziet? Wil jij graag weten wat op jouw CV nu ook echt iets over jou als persoon zegt? In deze workshop zal er intensief ingegaan worden op de vraag hoe jij je CV moet opbouwen. Bovendien heb je de mogelijkheid van te voren je CV op te sturen naar assessorexterne@mfvr.nl om persoonlijke feedback van een professionel te krijgen op jouw CV!

- Ouderengeneeskunde, het specialisme van nu!
Als specialist ouderengeneeskunde heb je een uitdagend vak. Je hebt specifieke medische kennis nodig, maar je zet ook je creatieve talent en je communicatieve vaardigheden in. Je werkt multidisciplinair, maar voert ook regie. Het specialisme is uniek in de wereld en volop in ontwikkeling. Het specialisme ouderengeneeskunde staat al jaren in de top 3 van het meesteaantal vacatures voor artsen. En met het groeiende aantal ouderen dat specialistische zorg nodig
heeft, blijft er behoefte aan specialisten ouderengeneeskunde. Werk genoeg dus! Tijdens de workshop vertellen we je graag wat de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde inhoudt en over de vele mogelijkheden die het vak te bieden heeft. Geïnteresseerd? Volg de workshop en kijk ook eens op www.ouderengeneeskunde.nu

-  Arts voor verstandelijk gehandicapten; Een vak apart
Een vak apart maar ook een dokter apart. Artsen voor mensen met een verstandelijke beperking beoefenen de geneeskunde op een heeluitdagende manier. De geneeskundige problematiek is ingewikkeld. Bij patiënten met een verstandelijke beperking is diagnostiek en behandeling een uitdaging. De anamnese is vaak raadselachtig, diagnostische middelen zijn soms beperkt, de presentatie envoorkomen van aandoeningen zijn anders dan in de algemene populatie, de behandel mogelijkheden liggen anders. Als AVG ben je creatief en moet je van “puzzelen” houden. Soms moet je geneeskunde bedrijven zonder “state of the art” hulpmiddelen en moet je vertrouwen op je eigen dokters-vaardigheden.

LinkedIn workshop
Laat LinkedIn voor je werken! Hoe zet je LinkedIn in als netwerkmogelijkheid? In deze workshop leer je waarom het belangrijk is om je profiel op orde te hebben en hoe LinkedIn je kan helpen in je loopbaan.