Jaarvertegenwoordiging 4

Als hekkensluiter van het oude mastersysteem vormen wij als jaar een unieke groep. Vanaf volgend jaar zal het nieuwe systeem haar intrede doen en wordt de master geneeskunde volledig omgegooid. Wij als JVT-4 staan voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs ook dit jaar nog gewaarborgd blijft. Dit bereiken wij door het onderwijs te evalueren en aan de hand daarvan gerichte feedback te geven voor verbeteringen. Op die manier hopen wij de kwaliteit van onze opleiding nu en van toekomstige jaren te verbeteren.

Om zinvolle feedback te kunnen geven, hebben wij natuurlijk jullie input nodig. De manier waarop jullie de studie beleven, is tenslotte waar het allemaal om draait. Wanneer er vragen, problemen of opmerkingen zijn over onderwerpen binnen ons jaar, kunnen jullie contact met ons opnemen via blackboard, facebook of mailen naar jvt4@mfvr.nl. Ons aanspreken in het onderwijscentrum kan natuurlijk ook altijd! 

Tenslotte zullen wij als commissie een welverdiende laatste collegedag borrel voor jullie organiseren. Hier kunnen wij gezamenlijk afscheid nemen van jaren vol tentamens en hoorcolleges en proosten op de nieuwe fase van coschappen en onderzoek!


IMG_2964.JPG

JVT-4 2016-2017

Thomas Avedissian (2013) Voorzitter
Lizet Kusters (2013) Vicevoorzitter/ Commissaris Klankboard
Nieke van Neer (2011) Secretaris Intern
Merle de Zwart (2012) Secretaris Extern
Marie van Wijngaarden (2013) Commissaris BB/ Commissaris social media
Ludan Gao (2013) Commissaris BB/ Commissaris social media/ Commissaris Klankboard
Laurelle van Tilburg (2013) Commissaris Jaaractiviteit
Mees Dorleijn (2013) Commissaris Jaaractiviteit
Bo van den Berg (2013) q.q.

Voor vorige Jaarvertegenwoordigingen zie: Commissie archief