Almanakcommissie

Almanakcommissie 2017-2018

Deze commissie is, zoals elk jaar, verantwoordelijk voor het creëren van een prachtig kunstwerk voor alle geneeskunde studenten van het Erasmus MC, namelijk de almanak. In één jaar gebeuren er veel dingen en dat wil je allemaal natuurlijk niet vergeten! Daarom zijn ook dit jaar 8 creatieve koppen bij elkaar gekomen om een onvergetelijke almanak voor jullie te schrijven.

Het thema is al verzonnen en wij zijn nu druk bezig met het schrijven van allerlei verschillende artikelen. Wij zullen bij elke activiteit van de MFVR aanwezig zijn, zodat we er een leuk verhaal over kunnen schrijven. Ook zal de almanak schrijven over wat er allemaal in de wereld gebeurt dit jaar, omdat je veel natuurlijk niet mee krijgt wanneer je opgesloten zit in het OWC om te leren voor het tentamen. Daarnaast gaan wij interessante actuele onderwerpen behandelen en vertellen wat voor ontwikkeling er is plaats gevonden op het gebied van geneeskunde!

De commissie gaat ervoor zorgen dat wij een prachtige almanak voor je in elkaar zetten, zodat wanneer jij later 80 bent, je met een grote glimlach terug kan lezen wat voor speciaal jaar dit is geweest!


Heb jij nog leuke/gênante verhalen of foto’s over je zelf (of eigenlijk je studiegenoten)? Neem dan contact op met iemand van de commissie!


DSC_1808.JPG

Almanakcommissie 2017 - 2018

Anna Puppels (2015) Voorzitter
Pavle Kilibarda (2016) Vicevoorzitter
Jasmin Pragt (2016) Secretaris & Commissaris PR
Esmeralda Akdeniz (2017) Penning
Famke Weeterings (2017) Commissaris Smoelenboek
Vera De Vreugt (2015) Commissaris Verslagen & Foto's
Stephanie Wintels (2016) Commissaris Verslagen
Amber Altena (2015) Commissaris Foto's
Samantha van Hooijdonk (2014) q.q.

Voor vorige Almanakcommissies zie: Commissie archief