Co-avond

Co-avond


CoAvond_Poster.jpg

Tijdens de coschappen heb je genoeg zorgen aan je hoofd; je moet je MAK of Blok-toets halen, tijdens je coschappen schitteren met al je kennis en sociale skills, je CV opbouwen voor je droombaan, én je wil ook nog eens goed leven door twee keer per week te sporten en gezond te eten.

Wanneer moet je dan over later nadenken? Vakinhoudelijk weten we bijna meer dan de specialist, maar wat het leven buiten het ziekenhuis inhoudt, dat is voor veel van ons nu nog niet van belang: het zijn Zorgen voor Morgen. Je toekomstige leven gaat zich niet alleen in het ziekenhuis afspelen, ook al voelt het nu misschien wel zo. Naast je ziekenhuisleventje moet je ook je eventuele gezin managen, je financiën regelen en zelfs nog mentaal weerbaar zijn. Ben jij benieuwd naar hoe je dit allemaal klaar kan spelen? Hoog tijd dat we meer tijd besteden aan deze 'randzaken', waar je als jonge coassistent nooit bij stilstaat. Terwijl jij verder kan werken aan je droom als specialist, of een andere carrièrekeuze, kan je meteen rekening houden met deze zaken en stel je deze zorgen niet meer uit naar morgen. Tijdens de Co-Avond 2019 workshops en lezingen gegeven worden over onderwerpen die je niet alleen een vakinhoudelijk betere dokter maken, maar ook als mens beter maken. We zoomen niet alleen in op hoe je je felbegeerde baan bemachtigt, maar ook hoe je ermee om moet gaan. 

SAVE THE DATE: Op 22 Februari 2019 vindt de jaarlijkse Co-Avond plaats. Voor €5 geniet je mee van een avond gevuld met nuttige én boeiende workshops, en een netwerksessie waarin je al je prangende vragen kan stellen aan de specialisten en andere partijen. Om het makkelijker te maken kan je meteen vanuit je coschap doorkomen en aansluiten aan het diner, wat inbegrepen is in de prijs. Na een avond vol workshops en netwerken, sluiten we de avond af met een gezellige borrel om nog na te praten.

Benieuwd naar de onderwerpen van de workshops? Benieuwd naar de specialisten en andere deelnemers van de netwerksessie? Zet jezelf op aanwezig en volg de updates via het facebook event, de Co-Raad facebook en onze site www.coraadrotterdam.nl, waarin wij regelmatig deze onderwerpen in het zonnetje zullen zetten.Wat? Co-Avond “Zorgen voor Morgen”
Wanneer? Vrijdagavond 22 februari 2019
17.30 Inloop
18.00-19.00 Diner
19.00 Start Programma
Hoe duur? €5 inclusief diner, boeiende workshops, netwerksessies & netwerkborrel
Waar? Onderwijscentrum, Erasmus MC