Erasmus MC

Carrière

Contact

Erasmus MC
Wytemaweg 80
3015CN Rotterdam
Nederland

erasmusmc.nl/

Erasmus MC

Erasmus MC Zichtbaar Beter

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken de kennis over ziekte en gezondheid vergroten, de diagnostiek en behandeling van zorg verbeteren en voortdurend zoeken naar manieren om te vernieuwen. Zodat we -samen met onze partners- patiënten én mensen met een zorgvraag nog beter kunnen helpen en tegelijkertijd gezonde mensen gezond houden.

Onze missie

Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs.

Onze diepste overtuiging is dat we de zorg beter kunnen maken en gezonde mensen zo lang mogelijk gezond willen houden. Gedreven en nuchter zijn we daarom altijd op zoek naar vernieuwing, naar de beste diagnostiek en behandelmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid en preventie. Maar innoveren alleen is geen doel op zich. Door te innoveren, willen we de gezondheidszorg vooruit helpen. Professionals die door het Erasmus MC zijn opgeleid, verbinden de nieuwste wetenschappelijke inzichten met praktisch handelen, zodat patiënten en mensen met een zorgvraag hier optimaal van profiteren. Innoveren en goede bejegening gaan bij het Erasmus MC hand in hand. Onze visie geeft een ambitieus beeld van wat het Erasmus MC in 2018 wil zijn en wat onze meerwaarde is:

Onze visie

Het Erasmus MC is erkend leidend in innovaties voor gezondheid en zorg.

Zichtbaar Beter

De dingen die we doen, willen we als Erasmus MC zichtbaar beter doen. We werken hard aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. En maken voor onze patiënten, studenten en andere belanghebbenden zichtbaar wat we doen en waarin we excelleren. Samen de gezondheidszorg zichtbaar beter maken.

Kernwaarden

Verantwoordelijk, Verbindend en Ondernemend. Dat zijn de basisprincipes van het Erasmus MC. Ze staan niet op zichzelf, maar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ondernemend zijn in het Erasmus MC kan bijvoorbeeld alleen als je dat verantwoordelijk en in verbinding doet.

Lees verder over de kernwaarden

Onze ambities en doelen

Wij werken vanuit onze missie aan het realiseren van visie en ambities. Keuzes maken is daarbij noodzakelijk. Daarom hebben we ambities en doelen gesteld die we de komende vijf jaar willen bereiken. Deze geven focus en richting aan ons handelen.