Partners

Het Erasmus Medisch Centrum is het universitaire ziekenhuis van Rotterdam voortgekomen uit het Dijkzigt ziekenhuis, de Daniel DenHoed kliniek en het Sophia kinderziekenhuis. De faculteit geneeskunde bestaat al 50 jaar.

Meer informatie


ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, terugvalpreventie en vitaliteitbevordering zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland.

Meer informatie


Op de website beroepskeuze voor artsen vind je voor elk medisch specialisme en profiel praktische informatie over de medische vervolgopleiding, geïllustreerd met een film over het beroep en carrièregerichte informatie.

Meer informatie


Het NTvG is een medisch-wetenschappelijk platform en biedt jou een overzicht van wat relevant is in de overload aan informatie die tegenwoordig beschikbaar is voor artsen

Meer informatie


Stichting ReMedI is de stichting die de boekenverkoop regelt voor geneeskunde studenten en nanobiologie. Ze zijn te vinden in het Ee gebouw binnen het Erasmus MC

Meer informatie


UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer informatie


VvAA voor u: Persoonlijk adviseur en zakelijk kompas Bent u als drukbezette zorgprofessional op zoek naar iemand die uw werk makkelijker maakt? Op elk moment van uw levensloop bieden wij u de helpende hand. Als persoonlijk adviseur en zakelijk kompas. Wij spreken uw taal, kennen uw situatie en handelen in uw belang. Zo kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw vak.

Meer informatie